Liturgina Ville Hassinen, Saarnaa Lauri Jäntti, Kanttorina Eeva Kivioja.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Katoavat ja katoamattomat aarteet

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet. Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään. Siinä Kristus on esimerkkimme. Hän oli rikas mutta tuli köyhäksi tehdäkseen meidät rikkaiksi.

Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Iltamessu (Rauhanyhd. kirkkopyhä)

Ehtoollisenvietto liittyen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhään. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.