Messu klo 13

Alapitkän kirkko

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Poikkeuksellisesti tänään ei ole kirkkokahveja.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Itsensä tutkiminen

Jumalan sana neuvoo meitä arvioimaan itseämme ja elämäntapaamme. Oikea itsensä tunteminen näkyy nöyryytenä ottaa vastaan armo yksin Jumalan lahjana. Itseriittoisuus vääristää ihmisen todellisuudentajun. Hän kuvittelee pystyvänsä täyttämään Jumalan tahdon omin neuvoin.

(osa-aikaeläkkeellä)

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Toimittaa Ville Hassinen.

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.