Herättäjän Ruskaretki Ylläkselle

la 1.9. kello 07.00 - la 8.9. kello 23.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Herättäjä-Yhdistyksen järjestämä perinteinen ruskaretki.

Lähdemme jälleen kahdella bussilla (Kuopiosta ja Seinäjoelta) valloittamaan Ylläs Siionin virsillä 1.-8.9.2018. Toinen bussi lähtee Kuopiosta (Iisalmi-Kiuruvesi-Kärsämäki-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana rovasti Reijo Mattila ja toinen bussi Pohjanmaalta (Seinäjoki-Lapua-Kaustinen-Ylivieska-Oulu-Äkäslompolo) matkanjohtajana Maria Laurila.

Mukaan voit tulla mistäpäin Suomea vain! Kyytiin pääset bussien lähtöpisteistä ja reittien varsilta.

Olemme varanneet majoituksen puolihoidolla kahdelle bussilastilliselle laadukkaasta Hotelli Ylläshuminasta Äkäslompolossa. Ylläshumina on kodikas perhehotelli, joka on tunnettu erinomaisista ruuistaan. Hotellissa ei ole tuona aikana muita asiakkaita.

Ohjelma on yllä(s)tyksellinen ja monipuolinen, vaelluksia kunkin kunnon mukaan (lyhyitä ja helppoja tai vaativiakin), hienoja maisemia, Pallaksella käynti, luontokirkko Pakasaivossa, edellisvuosiin uusiakin kohteita ja iltaisin ohjelmaa Pyhän Laurin kappelissa mm. siioninvirsiseurat ja viikkomessu.

Ilmoittautuminen on alkanut. Tiedustelut ja ilmoittautuminen mahdollisimman pian Matka-Kyllönen Oy (vastuullinen matkanjärjestäjä), (08) 652 0771, matkatoimisto@matka-kyllonen.inet.fi. Bussit täyttyvät hyvää vauhtia.

Lisätietoja Herättäjä-Yhdistyksen nettisivulta


Järjestäjä

Herättäjä-Yhdistys