Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Kiitollisuus

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide, mukana kansalaisopiston kvartetti ja soitinyhtye Vesilinnut. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit.

Sanajumalanpalvelus, rippikoulun aloituspyhä.

Toimittaa Ville Hassinen. Kanttorina Heini Heide.