Sanajumalanpalvelus seurakuntatalolla

Seurakuntatalo

Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kanttorina Heini Heide. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Sunnuntai 16.09.2018

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Jeesus antaa elämän

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta.

Messu, Aholansaaripäivä

Saarnaa YTM, teol.yo Ossi Martikainen. Liturgi Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat srk-talolla.

Seurakuntatalo

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseuroissa vuorottelevat lyhyet puheet ja Siionin Virret. Mukana on yleensä oman seurakunnan pappi.

Adventin perhemessu klo 11

Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Perhemessun toimitta Ville Hassinen ja kanttorina on Heini Heide. Mukana on varhaisnuoret adventtileiriltä. Uusi kirkkovuosi alkaa.