Samu Saarisen konsertti "Rikotusta eheäksi".

Samu Saarisen konsertti Lapinlahden kirkko

Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Vapaa pääsy!

Muusikkoevankelista Samu Saarisen konsertti on osa Yhteyspäivien ohjelmaa. Konsertti on kaikille avoin ja halutessan iltaa voi jatkaa yhteiskristillisen ohjelman merkeissä seurakuntatalolla. Konsertin jälkeen on tarjolla kevyttä iltapalaa ja musiikin ja runon -ilta.

Vapaa pääsy!

Vuoden 2018 Yhteyspäivien teema on "Kristuksesta riippuvainen".

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen.Vuonna 2018 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

”Yhdessä olemme lähempänä Totuutta”

Katso tästä Yhteyspäivien koko ohjelma.

(osa-aikaeläkkeellä)

" Valoa pimeyteen " Mika Lappalaisen Konsetti pe . 23.11.2018 Kirkossa

Mika Lappalaisen Konsertti Lapinlahden Kirkossa pe 23.11.2018

Kamarikuoro Harmonian konsertti

Hengähdyshetki arjen askareista keskellä viikkoa! Voit nauttia kuoromusiikista, yksinlaulusta ja sellon tummasta soinnista illan hämärtyessä.