Yhteyspäivien ilta-ateria sekä musiikin ja Runon ilta

Seurakuntatalo

Ateria klo 19, ohjelma klo 19.30: ortodoksisen seurakunnan kuoro, helluntaiseurakunnan lauluryhmä Siskoset, vapaaseurakunnan lauluryhmä, puheenvuoroja ja rukousta. Juontaa Teuvo Tikkanen Lapinlahden helluntaiseurakunnasta.

Vuoden 2018 Yhteyspäivien teema on "Kristuksesta riippuvainen".

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen.Vuonna 2018 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

”Yhdessä olemme lähempänä Totuutta”

Katso tästä Yhteyspäivien koko ohjelma.

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra

Messu

Saarnaa nuorisotyönohjaaja Hanna Leppänen, liturgina Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Vietetään Lapinlahden syöpäyhdistyksen kirkkopyhää.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit.

Alapitkän kirkko

Pyhäinpäivänaaton iltakirkko klo 18

Sytytetään kynttilät vuoden aikana kuolleille. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide.