Yhteyspäivien paneelikeskustelu

Seurakuntatalo

piispa Arseni (ort.kirkko), piispa Jari Jolkkonen (ev.lut kirkko), pastori Klaus Korhonen (helluntaikirkko) ja pastori Tapio Annala (vapaakirkko) keskustelevat Leevi Launosen johdolla Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Paikalla olevalla yleisöllä on mahdollisuus osallistua mm. netin kautta. Kahvitarjoilu klo 14.30.

Vuoden 2018 Yhteyspäivien teema on "Kristuksesta riippuvainen".

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen.Vuonna 2018 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

”Yhdessä olemme lähempänä Totuutta”

Katso tästä Yhteyspäivien koko ohjelma.