Yhteyspäivien raamattuopetus

Seurakuntatalo

Pastori Klaus Korhonen helluntaikirkosta pitää raamattutunnit klo 10 ja 11 Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Musiikkiohjelmaa tarjoilee Samu Saarinen. Klo 9.30 kahvit ja klo 12 lounas (vapaaehtoinen maksu)

Vuoden 2018 Yhteyspäivien teema on "Kristuksesta riippuvainen".

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Yhteyspäivät on järjestetty Lapinlahdella vuodesta 2004 alkaen.Vuonna 2018 päivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut. seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

”Yhdessä olemme lähempänä Totuutta”

Katso tästä Yhteyspäivien koko ohjelma.

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja, kirkkoherra