Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen. Kanttorina Heini Heide. Helluntaiseurakunnan varkkabändi ja Samu Saarinen musisoivat.

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Järjestäjä

Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden Helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta ja Iisalmen Vapaaseurakunta

Faksi: 017 731 396

Varkkailta alakoululaisille