Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide, mukana kansalaisopiston kvartetti ja soitinyhtye Vesilinnut. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.

Uskonpuhdistuksen muistopäivä
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Uskon perustus

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Adventin perhemessu klo 11

Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Perhemessun toimitta Ville Hassinen ja kanttorina on Heini Heide. Mukana on varhaisnuoret adventtileiriltä. Uusi kirkkovuosi alkaa.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Rami Tuomikoski

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Rami Tuomikoski. Kirkkokahvit.