Lapsellisten Lapinlahti

Lapinlahden moinitoimitalo

Lapsellisten Lapinlahti, perhemessut

Lapsellisten Lapinlahti on lasten ja lapsiperheiden tapahtuma, jossa on tarjolla paljon erilaista lapsille suunnattua toimintaa ja ohjelmaa.

Tapahtuman avaa klo 10 kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tarmo Heiskanen. Tänä vuonna messuilla esiintymässä ihanat pellet Nelli ja Niilo. Messuväen seassa voit tutustua teatteri Norsun iloisiin hahmoihin. Tapahtumassa on  ilmainen ruokailu. Luokkahuoneissa ja sään salliessa myös ulkona on järjestetty monenlaista toimintaa mm. kasvomaalausta, valokuvausta, tuote-esittelyjä, leikki/kädentaitopajoja. Kaverikoirat ja paloauto esittäytyvät Monarin pihalla. Paikalla on myös kahvio ja karkkimyyjiä.

Myyntipaikkoja/pöytiä voi kysellä Kirsti Tiirikaiselta numerosta 0404883012

Lapinlahden seurakunta

vastaava lastenohjaaja

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta) (Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe)

vastaava lastenohjaaja

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka seurakunnassa.

Puuhakerho

Tule mukaan puuhakerhoon sinä 2-5 luokkalainen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.