Sanajumalanpalvelus, rippikoulupäivä ja seurakuntavaalit

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen alkaa seurakuntavaalien äänestys srk-toimistolla ja kaikkien rippikoululaisten rippikoulupäivä srk-talolla ja kirkossa.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Messu, Aholansaaripäivä

Saarnaa YTM, teol.yo Ossi Martikainen. Liturgi Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat srk-talolla.

Siioninvirsiseurat

Siioninvirsiseuroissa vuorottelevat lyhyet puheet ja Siionin Virret. Mukana on yleensä oman seurakunnan pappi.

Adventin perhemessu klo 11

Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa! Perhemessun toimitta Ville Hassinen ja kanttorina on Heini Heide. Mukana on varhaisnuoret adventtileiriltä. Uusi kirkkovuosi alkaa.