Seurakunnan tilojen vuokraus

Seurakunnallinen toiminta edellyttää, että seurakunnalla on kirkko ja muita kokoontumis- ja toimitiloja. Näiden kunnossapidosta vastaavat seurakuntamestari ja siivoja. Lisäksi seurakunnalla on myös oma emäntä, joka huolehtii seurakunnan järjestämään toimintaan liittyvästä tarjoilusta, kuten kahvitukset ja leirien ruokailut, yms.

Kirkko on veloituksetta seurakuntalaisten käytettävissä kirkollisiin toimituksiin. Muut kokoontumistilat, lähinnä seurakuntasali, joka on käytettävissä vain ulkopuolisen pitopalvelun kautta. Pitopalvelut tarjoaa asiakkaan valitsema ulkopuolinen yrittäjä.

Leirikeskus ja Alapitkän kirkko ovat myös käytettävissä muihin kokoontumisiin, esim. perhejuhliin tai järjestöjen kokouksiin. Leirikeskus sopii myös majoittumiseen.  Leirikeskuksen varauksissa ole yhteydessä seurakuntaemäntä Seija Heiskaseen, 040 137 7572, seija.heiskanen@evl.fi. Muita tiloja voit varata Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä.

Tilojen palveluhinnaston voit katsoa täältä.