Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Yleisperiaatteena on se, että kuka tahansa halukas voi tulla seurakunnan vapaaehtoistyöntekijäksi. Seurakunnan jäsenyys ei ole edellytys, ellei kyseessä ole tehtävä, joka edellyttää kristillisen uskon opettamista, esim. pyhäkoulunopettaja. Tehtävät määräytyvät omien kykyjen ja halujen mukaan.

Ilmoittautuminen vapaaehtoistoimintaan

Joku tarvitsee ennen muuta kuuntelijaa...

... toinen tarvitsee ehkä apua jossain käytännön asiassa, jonka tekemiseen hänellä ei ole varaa palkata ketään.
Voit ilmoittautua sähköisesti kohdassa "Ilmoittaudu vapaaehtoistoimintaan".

Lisätietoja Vuokko Väätäinen 040 7551 210.

Otamme sinuun yhteyttä ilmoittautumisen saatuamme.

Tutustu tästä vapaaehtoistoimintaan osallistuvan muistioon!

Mitä vapaaehtoistoiminnassa voi tehdä?

Katso tästä esimerkkejä, millaisia tehtäviä vapaaehtoitoiminnassa on tarjolla:

Kerho-, ryhmä- tai leiritoiminta lasten, nuorten, aikuisten, vanhusten tai erityisryhmien kanssa.

Diakoniatoiminta: YV-keräys, äänilehti,ystävä- tai tukihenkilötoiminta, muut tehtävät.

Tällä hetkellä on suuri tarve ihmisestä, joka voisi ottaa ainakin osittain vastuulleen äänilehden muokkaamisen julkaisukuntoon, sen jälkeen, kun muut ovat lukeneet artikkelit digitaaliseen tallentimeen. Tehtävään riittävät tietokoneen käytön perustaidot. Tarvittava koulutus järjestetään.

Lähetystyö: Ystäväntupa, keräykset, muut tehtävät.

Jos olet halukas antamaan enemmän aikaa lähetystyön hyväksi, niin tarjolla on vapaaehtoisen lähetyssihteerin tehtävä. Lähetyssihteeri on lähetystyöstä vastaavat teologin (Juha Heikkilä) työpari ja yhteistyötä tehdään myös rovastikunnan seurakuntien lähetyssihteerien kanssa. Koulutus järjestetään ja tehtävästä aiheutuneet kulut korvataan.

Jumalanpalveluselämä: suntion avustaminen, tekstien tai rukousten lukeminen, saarnaryhmään kuuluminen.

Oleellinen osa jumalanpalveluselämää on musiikki. Jos osaat soittaa tai laulaa (yksin tai kuorossa) ja jos olet halukas palvelemaan seurakuntaa taidoillaisi, niin ota yhteyttä suoraan kanttori Lala Maukoseen, 040 832 8723.

Uudet mediat: kotisivujen päivitys ja kehittäminen, blogit.

Muita tehtäviä: apuemäntä, aputyöt toimistossa, auttaminen hautausmaan hoidossa, auttaminen kiinteistöjen hoidossa.