Seurakuntamme jumalanpalvelus nettiradiosta

Lapinlahden jumalanpalveluksia voi kuunnella myös verkossa nettiradion välityksellä. Jumalanpalvelusten tarjoaminen nettiradion välityksellä on yksi seurakunnan tapa palvella ihmisiä entistä paremmin ja yksilöllisemmin. Nettiradiolähetykset tulevat sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä yleensä klo 10. Perhejumalanpalvelukset alkavat klo 11 ja erityisjumalanpalvelus voi olla muunakin aikana.

23.7. klo 10 messu. Virret: 544; 343; 323:1,4,5; 61; 225; 509.

Kuuntele jumalanpalveluksia täällä >>
Huom! Lähetys alkaa n. 5 min. ennen jumalanpalveluksen alkua.

JOS KUUNTELU EI ONNISTU, niin ota yhteyttä Juha Heikkilään, juha.heikkila@evl.fi, p. 040 8230 333.

Windows 10 käyttäjät: Musiikin toisto-ohjelmana on oletuksena "Groove Musiikki", joka ei osaa toistaa lähetystämme. Kuuntelu onnistuu, kun toisto-ohjelmaksi vaihdetaan "Windows Media Player".

Ohjeet oletusohjelman vaihtamiseksi:

• Aloita klikkaamalla "ikkuna" -kuvaketta ruudun vasemmassa alanurkassa.
  • Klikkaa ohjelmien luettelosta V-kirjaimen kohdalta "Windows järjestelmä" ja avautuvasta uudesta luettelosta "Oletusohjelmat".
  • Klikkaa kohdassa "Musiikkisoitin" olevaa kuvaketta ja valitse avautuvasta luettelosta "Windows Media Player".
  • Sulke ikkuna.
Jos et saa ohjelmaa kuuluviin näillä ohjeilla, niin ota yhteyttä.
Lapinlahden kirkko ja sinistä taivasta