Puheita.

Tällä sivulla julkaistaa vuoden 2017 yhteyspäivien puheita. Puheiden kuunteleminen tapahtuu klikkaamalla puhujan nimeä tai jos puhe on useammassa osassa, niin osan nimeä. Vaadittavat jatkotoimet saattavat vaihdella riippuen käytettävästä selainohjelmasta.

Verkkosivujemme taustalla oleva järjestelmä ei pysty käsittelemään yli 7,5 Mt kokoisia tiedostoja. Tästä syystä pitkät puheet, kuten raamattuopetukset, on julkaistu heikommalla äänenlaadulla tai kahdessa osassa.

Kysy neuvoa, kerro ongelmista ja anna muutenkin palautetta: Juha Heikkilä, juha.heikkila@evl.fi, 040 8230 333.

To 21.9.

Aloitustilaisuus Väärnin pappilassa.

Lauri Jäntti: alkurukous, Minna Kettunen ja Jarkka Rissanen: pappiloiden merkityksestä, sisältää myös Minnan tekemän laulun, piispa Arseni: puhetta armosta, Pekka Tikkanen: puhe ja päätösrukous.

Pe 22.9.

Helluntaiseurakunta

Jukka Norvanto: raamattutunti 1, osa1, osa 2.

Seurat: Tuomo Lahtinen, Esko Nissinen, Ossi Martikainen ja Helvi Lahtinen.

La 23.9.

Ev.lut. seurakuntatalo

Jukka Norvanto: raamattutunti 2, osa 1, osa 2, raamattutunti 3, osa 1, osa 2.

Suomalainen messu kirkossa: Janne Airaksinen ja Sari Essayah.

Su 24.9.

Aamuseurat srk-talossa: Eliina Heinonen, Panu Rantakokko ja Maire Lyytinen.

Perhejumalanpalvelus kirkossa: saarna Pekka Tikkanen (evankeliumin lukijana Viivi Lyytikäinen).

Sanan ja rukouksen ilta: Helvi Lahtinen, Kari Eskelinen ja Teuvo Tikkanen.
(Valitettavasti Jouko Kauhasen puheen tallennus epäonnistui.)