Varttuneiden kerhot

Tule viettämään yhdessä mukava ikäihmisten kerhohetki; virkistymään, hiljentymään hartaushetkeen, kahvittelemaan/ ruokailemaan ja osallistumaan monipuoliseen ohjelmaan. Kerho kokoontuu syys-ja kevätkaudella. Kerhot on tarkoitettu varttuneille ja kestävät noin 1,5 tuntia. Kerhoja ohjaa diakonissa Vuokko Väätäinen ja vapaaehtoinen ohjaaja. 

Kirkonkylän Varttuneiden kerho

Kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 10 seurakuntasalissa, jos ei toisin ole sovittu. Kokoontumiset : tiistaina 14.9.,28.9.,12.10.,26.10.,9.11., 23.11. ja 7.12.Tapahtumakalenterista löydät seuraavan tapaamisen ajankohdan. 

Alapitkän ja Lapinlahden kylän Ystäväpiirit

Ikääntyneiden ihmisten yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiirit toimivat Alapitkällä ja kirkonkylällä. Ystäväpiirit ovat seurakunnan ja Vanhustyön keskusliiton yhdessä toteuttavat piirit. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan. Piireissä on monipuolista ohjelmaa ja käydään retkillä. Juodaan kahvit ja tuetaan toinen toisiamme ilossa ja surussa. Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa ja Lapinlahden kylän Ystäväpiiri vuorotellen piiriläisten kodeissa. Mikäli haluat tietää enemmän Ystäväpiireistä voit soittaa diakonissa Vuokko p. 040 7551210 /Alapitkä tai diakonissa Heli p. 0407511070/ kirkonkylä.   

Tapahtuma kalenterista löydät Alapitkän Ystäväpiirin tapaamisen ajankohdat.

Iäkäs ikkunan takana, etualalla ikkunalaudalla pelargonioita.