Varttuneiden kerhot

Tule viettämään yhdessä mukava ikäihmisten kerhohetki; virkistymään, hiljentymään hartaushetkeen, kahvittelemaan/ ruokailemaan ja osallistumaan monipuoliseen ohjelmaan. Kerho kokoontuu syys-ja kevätkaudella. Kerhot on tarkoitettu varttuneille ja kestävät noin 1,5 tuntia. Kerhoja ohjaa diakonissa Vuokko Väätäinen ja vapaaehtoiset ohjaajat. 

Kirkonkylän Varttuneiden kerho

Kerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 10 seurakuntasalissa, jos ei toisin ole sovittu. Kokoontumiset : tiistaina 6.9, 4.10,18.10,1.11,15.11,29.11,8.12 Joulujuhla kirkossa ja joulupuuro / kahvit seurakuntatalolla. Tapahtumakalenterista löydät seuraavan tapaamisen ajankohdan. 

Alapitkän ja Lapinlahden kylän Ystäväpiirit

Ikääntyneiden ihmisten yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiirit toimivat Alapitkällä ja kirkonkylällä. Ystäväpiirit ovat seurakunnan ja Vanhustyön keskusliiton yhdessä toteuttavat piirit. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan. Piireissä on monipuolista ohjelmaa ja käydään retkillä. Juodaan kahvit ja tuetaan toinen toisiamme ilossa ja surussa. Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa ja Lapinlahden kylän Ystäväpiiri Ystäväntuvalla. Mikäli haluat tietää enemmän Ystäväpiireistä voit soittaa diakonissa Vuokko p. 040 7551210   

Tapahtuma kalenterista löydät Alapitkän Ystäväpiirin tapaamisen ajankohdat.

Iäkäs ikkunan takana, etualalla ikkunalaudalla pelargonioita.