Musiikki

Seurakunnan elämää rikastuttaa musiikki, joka läpäisee kaiken toiminnan. Järjestämme kirkossa useita kertoja vuodessa monenlaisia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Teemme myös yhteistyötä paikkakunnan musiikkitoimijoiden kanssa. Laulamisesta innostuneille seurakunnassamme on tarjolla kolme kuoroa: lapsi-, nuorten- ja aikuiskuoro. Laulamisesta voi nauttia myös monissa yhteislaulutilaisuuksissa, mutta ennenkaikkea joka sunnuntaisessa jumalanpalveluksessa! Tule mukaan!

HUOM! Tällä hetkellä kuoro- ja konserttitoiminta on keskeytetty korona-tilanteen vuoksi. Toiminta jatkuu heti kun tilanne sen sallii.

HEI! JOS HALUAT TULLA LAULAMAAN JUMALANPALVELUKSEEN, OTA YHTEYS KANTTORIIN!  JOKA SUNNUNTAI MUKAAN OTETAAN 4 LAULAJAA.

Lapinlahden seurakunta

Viikkovapailla pääsääntöisesti ma–ti.