Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon kasteopetusta ja sen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta.

Kerhotoiminnassa otetaan huomioon lapsen yksilölliset tarpeet, vahvuudet ja mahdolliset tuen tarpeet. Lapselle pyritään luomaan edellytyksiä kehittää taitojaan monipuolisesti, oman kehitystasonsa mukaisesti.

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu leikkiä/ohjattua leikkiä, kädentaitoja, liikuntaa, laulua, satuhetkiä ja luovaa toimintaa. Hartaushetket ja hiljentyminen ovat osa jokaista kerhopäivää.

Päiväkerhoon lapsen tulisi jäädä itsenäisesti ilman vanhempaa. Kerhoon mukaan tarvitsee kerhorepun tai laukun, sisäkengät, jarrusukat tai tossut, terveellisen välipalan ja varavaatetta.

Seurakuntatalon päiväkerhotilojen osoite on Mykkäläntie 6.

Päiväkerhoilmoittautuminen kevät 2021

Maanantai iltapäivän 5-vuotiaiden ryhmässä (v. 2015 syntyneet) on vielä tilaa. Tänä vuonna 3v. täyttävillle lapsille suosittelemme lapsiparkkitoimintaa. Muiden ryhmien osalta kysy kerhopaikkaa suoraan ohjaajalta puh. 0408260868

*****************************

Kerhoajat:

• maanantaisin 3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja 5v.päiväkerho klo 12-15
  • tiistaisin perhekerho klo 9.30-11.30
  • torstaisin  3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja 3-5v.päiväkerho klo 12-15
  • perjantaisin 3-5v. kerho perhepäivähoitolapsille ja heidän hoitajilleen klo 9-10.30                                                                       (varhaiskasvatuksen joululoma, kaikki ryhmät tauolla 16.12.-10.1.)

Lisätietoja:

Lastenohjaaja Jaana Ryhänen p.040 826 0868, jaana.ryhanen@evl.fi

Vastaava lastenohjaaja Senja Stedt p.040 774 6781, senja.stedt@evl.fi. Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe iltapäivisin.