Päiväkerhot

HUOM! Kaikki seurakuntamme varhaiskasvatuksen ryhmät ovat toistaiseksi peruttu. Seuraa ilmoitteluamme näiltä sivuilta ja tapahtumakalenteristamme.

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Se on toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Päiväkerhojen perustehtävänä on antaa kristillistä kasvatusta lapsille ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Kerhoissa on monipuolista toimintaa kuten hartaushetki, laulua, liikuntaa, luovaa toimintaa, leikkiä, satuilua retkiä ym.

Päiväkerhoon on tarkoitus lapsen jäädä ilman vanhempaa. Kerhoon tarvitset mukaan kerhorepun tai laukun, sisäkengät, jarrusukat tai tossut, terveellisen välipalan ja varavaatetta. Seurakuntatalon päiväkerhotilojen osoite on Mykkäläntie 6.

Kevätkaudella 2019 kerhot alkavat viikolla 3.

maanantaisin:  3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja  5v.päiväkerho klo 12-15

tiistaisin: perhekerho klo 9.30-11.30

torstaisin: 3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja 3-5v.päiväkerho klo 12-15

perjantaisin:  3-4v. kerho perhepäivähoitolapsille ja heidän hoitajilleen klo 9-10.30

Luontokylillä (Martikkala, Nerkoo) ja Portaanpäänopistolla ei kokoonnu tällä hetkellä päiväkerhoryhmiä.

Alapitkän kirkolla kokoontuu perhekerhoryhmä joka toinen parillinen viikko keskiviikkoisin klo 9-11.

HUOM! Taaperokerho tänä vuonna kolme vuotta täytäville alkaa ke 12.2. Kerhoaika klo 9-10.30. (joka toinen viikko). Ota yhteyttä puhelimitse ohjaajiin ja kysy mahdollista kerhopaikkaa (myös muut päiväkerhoryhmät).

Lisätietoja:

Lastenohjaajat:

Jaana Ryhänen p.040 826 0868, jaana.ryhanen@evl.fi

Senja Stedt p.040 774 6781, senja.stedt@evl.fi. Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe iltapäivisin.