Päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta. Se on toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Päiväkerhojen perustehtävänä on antaa kristillistä kasvatusta lapsille ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Kerhoissa on monipuolista toimintaa kuten hartaushetki, laulua, liikuntaa, luovaa toimintaa, leikkiä, satuilua retkiä ym.

Päiväkerhoon on tarkoitus lapsen jäädä ilman vanhempaa. Kerhoon tarvitset mukaan kerhorepun tai laukun, sisäkengät, jarrusukat tai tossut, terveellisen välipalan ja varavaatetta. Seurakuntatalon päiväkerhotilojen osoite on Mykkäläntie 6.

HUOM! Kaikki seurakuntamme varhaiskasvatuksen ryhmät ovat toistaiseksi peruttu. Seuraa ilmoitteluamme näiltä sivuilta ja tapahtumakalenteristamme. Päiväkerhoon voi tilanteesta huolimatta jo ilmoittautua.

Päiväkerhoilmoittautuminen on alkanut

Ilmoittautuminen Lapinlahden seurakunnan päiväkerhoihin (3-5v.) on alkanut. Voit ilmoittaa lapsesi kerhoon lomakkeella täällä. Kerhoon voi ilmoittautua myös puhelimitse, Senja Stedt p.040 774 6781

*****************************

Syyskaudella 2020 kerhot alkavat viikolla 33.

maanantaisin:  3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja  5v.päiväkerho klo 12-15

tiistaisin: perhekerho klo 9.30-11.30

torstaisin: 3-5v.päiväkerho klo 9-11 ja 3-5v.päiväkerho klo 12-15

perjantaisin:  3-4v. kerho perhepäivähoitolapsille ja heidän hoitajilleen klo 9-10.30

Luontokylillä (Martikkala, Nerkoo) ja Portaanpäänopistolla ei kokoonnu tällä hetkellä päiväkerhoryhmiä.

Alapitkän kirkolla kokoontuu perhekerhoryhmä joka toinen parillinen viikko keskiviikkoisin klo 9-11.

Lisätietoja:

Lastenohjaajat:

Jaana Ryhänen p.040 826 0868, jaana.ryhanen@evl.fi (vuosilomalla 23.7. asti)

Senja Stedt p.040 774 6781, senja.stedt@evl.fi. Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe iltapäivisin.