Rippikoulut

Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakunnat

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi

Ajankohtaista!

Koteihin lähetetyssä "Rippikoulun yhteiset kokoontumiset"-lomakkeessa on ollut virheelliset starttileirien päivämäärät! Koteihin on lähetetty tekstiviestinä tieto oikeasta päivämäärästä. Kirjatkaa oma starttileirinne ajankohta kalentereihinne! Oikeat päivämäärät on nyt myös korjattu verkkolomakkeeseen: RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

Oikeat päivämäärät ovat seuraavat:

RK1: pe 29.3.- la 30.3.2019

RK2: la 30.3.- su 31.3.2019

Lisätietoa Meijulta

Rippikoulu Lapinlahdella 2018-2019

Rippikoulukirjeet on lähetetty koteihin viikolla 37! Alla olevasta linkistä löydät rippikoulukirjeen sekä yhteisten kokoontumisten aikataulut. Voit myös tulostaa tästä tarvittaessa uuden osallistujakortin. Mikäli tarvitset materiaalit mustavalkoisena, voit pyytää niitä sähköpostitse: meiju.saastamoinen@evl.fi.

RIPPIKOULUN KUTSUKIRJE. KLIKKAA!

RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

VAPAAVALINTAINEN TEHTÄVÄ. TULOSTA!

OSALLISTUJAKORTTI. TULOSTA!

Sähköiset infokirjeet ja tulevat tapahtumat

Tästä pääset selaamaan rippikoulun 2018-2019 sähköisiä leiri- ja retkikirjeitä. Nämä kirjeet julkaistaan tapahtumakohtaisesti nettisivuilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

RETKIKIRJE 27.1.2019 KIURUVEDEN RIPPIKOULURETKI. KLIKKAA!

Korvaustehtävät

Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta Meijulle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä, jotka julkaistaan tässä viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti.

RIPARISTARTTI (4.11.2018) korvaustehtävä. KLIKKAA!

RIPPIKOULURALLI 1 (18.11.2018) korvaustehtävä. KLIKKAA!

METALLISTA JOULUA-KONSERTIN (14.12.2018) korvaustehtävä. KLIKKAA!

Päiväkoulun etukäteiskokoontumiset

Päiväkoulu kokoontuu ennen intensiivijaksoa ennakkoon kahtena iltana seurakuntatalolla: ti 29.1. ja ke 20.2. klo 15-18. Välipala tarjolla. Lisätietoa: Ville Hassinen 040 508 9950

Mikä ihmeen rippikoulu?

"Rippikoulun yleistavoitteena on, että nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakkaudessa lähimmäiseen ja elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä."

Suomen ev.lut.kirkon valtakunnallinen rippikoulusuunnitelma

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakuntalainen

- saa oikeuden käydä itsenäisesti ehtoollisella

- saa ryhtyä kummiksi