Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Liturgi Lauri Jäntti, saarnaa Uusheräyksen toiminnanjohtaja Eeva Pouke, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen lounas ja Matkalauluseurat srk-talolla.

3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima)
Pääsiäisjakso, paastonaikaa edeltävät sunnuntait

Ansaitsematon armo

Päivän latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen.

Päivän evankeliumiteksteissä muistutetaan, että Jumalan armoa ei ansaita. Hänen hyvyytensä on sama kaikkia kohtaan.

►Matkalauluseurat messun jälkeen seurakuntatalolla

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Pitkäperjantain koruton jumalanpalvelus. Urut vaikenevat. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Kvartetti laulaa.

Pääsiäisen juhlamessu

Pääsiäispäivän riemullinen ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen., kanttorina Heini Heide ja mukana kirkkokuoro. Tervetuloa iloitsemaan ylösnousemuksesta! Messun jälkeen pääsiäiskahvit kirkossa.

Rauhanyhdistyksen seurat

Järj. Iisalmen rauhanyhdistys