Messu ja seppeleenlasku

toimittaa Ville Hassinen. Jumalanpalveluksen jälkeen kaatuneiden muistopäivän seppeleenlasku sankarihaudoilla.

4. sunnuntai pääsiäisestä (Cantate)
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Taivaan kansalaisena maailmassa

Kehotus cantate (= laulakaa) sekä sen pohjana oleva psalmi 98 kytkevät tämän pyhän vahvasti pääsiäisajan ”iloisten” sunnuntaiden ketjuun. Seurakunta kulkee Voittajan jäljissä totuudessa ja rakkaudessa kohti täydellistä iloa taivaassa. Pyhän Hengen johtamina kristityt saavat jo nyt elää taivaan kansalaisina maailmassa.

Helatorstain messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kahvit kirkossa.

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

Helluntain messu

Kansanlähetyksen kirkkopyhä. Saarnaa Heikki Huttunen, liturgi Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen kirkossa kirkkokahvit ja lähetystyö kuulumisia. Anne Tuovinen kertoo kuvin ja sanoin Kansanlähetyksen SAT-7 TV- ja radiotyöstä sekä Etiopian kummilapsityöstä.