Yhteiskristillinen sanajumalanpalvelus

Lapinlahden Yhteyspäivien jumalanpalvelus. Liturgina Lauri Jäntti ja puhujina neljän kirkkokunnan pastorit: Ville Hassinen (ev-lut), Andreas Larikka (ort), Teuvo Tikkanen (helluntaisrk) ja Pekka Tikkanen (vapaasrk). Lapinlahden kirkkokuoro ja Iisalmen ortodoksinen kuoro.

Ks. Yhteyspäivien koko ohjelma tästä.

Sunnuntai 22.09.2019

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Kiitollisuus

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Seppeleenlasku sankarihaudoille ja Karjalaan jääneiden muistomerkille.

Toimittaa Ville Hassinen. Kirkkokahvit kirkossa.