Juhlamessu Alapitkän kirkossa. Huom! EI MESSUA PÄÄKIRKOSSA!

Alapitkän kirkko

Tervetuloa tänä pyhänä juhlajumalanpalvelukseen Alapitkän kirkkoon, jossa on kirkon uusien urkujen käyttöön siunaaminen sekä kirkon käyttöönotto ikkunaremontin jälkeen. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit. Ilmainen bussikyyti lähtee seurakuntatalolta klo 9.30 ja palaa kirkkokahvien jälkeen. Toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina ja urkurina Heini Heide. Mukana Heleä-kuoro ja Anna-Raita Mutanen, laulu.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Jeesus antaa elämän

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta.

Messu, kanttorin virkaanasettaminen ja Ystäväntupa 20 v.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttoreina Laura Räihä ja Heini Heide, joka asetetaan virkaan. Myös Ystäväntuvan 20 -v. juhlia vietetään. Kirkkokahvit ja juhla messun jälkeen srk-talolla.

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Solino -lauluyhtye musisoi. Kirkkokahvit kirkossa.

Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Mukana nuorisokuoro Heleä.