Punaisia viinimarjoja tertussa.

Yhteyspäivät

"Yhdessä olemme lähempänä totuutta"

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina. Vuoden 2021 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.Tilaisuuksissa käytetään Viisikielinen –laulukirjaa.Tilaisuuksissa voidaan kerätä vapaaehtoinen kolehti tai kahviraha Yhteyspäivien järjestämiskuluihin.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
Tuomo Lahtinen p. 040 5835 271
Lauri Jäntti p. 040 5021 439

XVII YHTEYSPÄIVÄT 2021 ”KRISTITYN VAPAUS JA VASTUU” 30.9. -3.10.2021

TO 30.9.

klo 18 Varpaisjärven kirkossa. Alkurukous ja tervetulosanat Tuomo Lahtinen (ev.lut). Avauspuheenvuoro Metropoliitta Arseni (ort). Kommenttipuheenvuoro Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Kahvit, seurat. Puhujat: Jussi ja Sinikka Kinnunen (helluntaisrk), Timo Vainikainen (ev.lut., juontaja). Musiikki Anna-Kaisa Tolvanen ja Sirpa Halmemies.

PE 1.10.

”Vapaus Kristuksessa” –ilta

Helluntaisrk:n rukoushuoneella klo 18. "Nuorisoseurat". Lettukahvit. Musiikkia, gospelkaraoke, todistuspuheenvuoroja eri srk:sta, runoja, vapaa sana. Juontaa Teuvo Tikkanen.

klo 19 nuortenilta Lapinlahden srk-talon nuorisotilassa.

LA 2.10.

Mitä eri kirkkokunnat opettavat vapaudesta ja vastuusta?

klo 10 Ev.lut.kirkko ja Ort.kirkko

klo 11.30 Ruokailu

klo 12:30 Helluntaikirkko ja Vapaakirkko

14 Kahvit

klo 14.30 – 15.30 Paneelikeskustelu

klo 17 Konsertti Lapinlahden kirkossa: Toivoa toivon pojille, Jaakko Löytty.

Klo 18.00 Ristisaatto: kynttiläkulkue ort. kirkkoon (oma kynttilä tai kynttilälyhty mukaan - säävaraus) jossa ulkona iltapalaa.

klo 19.00 Iltarukous Kaikkien Pyhien kirkossa.

SU 3.10.

klo 10 yhteiskristillinen Jumalanpalvelus Lapinlahden kirkossa (Mikkelinpäivä). Radioidaan Radio Sandelsiin.

Lounas:

klo 12 Tuomo Lahtisen syntymäpäiväseurat. Juontaa Lauri Jäntti. Vapaa sana.

Kahvit

klo 15 Sanan ja rukouksen iltapäivä, juontaa Marielse Pelkonen. Puhujina: Raimo Haverinen, Panu Rantakokko, Jouko Kauhanen, Heikki Juntunen, Helvi Lahtinen ja Tuomo Lahtinen. Musiikki Markku Järveläinen ja Heini Heide.