Yhteyspäivät

Yhdessä olemme lähempänä Totuutta

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina. Vuoden 2019 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja esirukoukseen.Tilaisuuksissa käytetään Viisikielinen –laulukirjaa.Tilaisuuksissa voidaan kerätä vapaaehtoinen kolehti tai kahviraha Yhteyspäivien järjestämiskuluihin.

Lisätietoja Yhteyspäivistä:
Tuomo Lahtinen p. 040 5835 271
Lauri Jäntti p. 040 5021 439

Yhteyspäivät 2019

Lapinlahdella 18. - 22.9.2019 - "Kiitollisuus"

Keskiviikko 18.9.

Helluntaiseurakunnan nuorisotilat

• Klo 18.00 varhaisnuorten ”Donkkis”-ilta

Torstai 19.9.

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

• Klo 18.00 Yhteyspäivien avaus
    Yhteyspäivät avaa Tuomo Lahtinen, Kiitollisuus-teemasta alustaa metropoliitta Arseni. Seuroissa puhuvat Terho Halmemies, Timo Vainikainen ja Pekka Tikkanen. Musiikista vastaa Anna-Kaisa Tolvanen ja Sirpa Halmemies.

Perjantai 20.9.

Helluntaiseurakunnan rukoushuone

• Klo 18.00 Hannu Vuorisen raamattuopetus
  • Klo 18.50 kahvitarjoilu
  • Klo 19.15 seurat
    Seuroissa puhuvat Heikki Huttunen, Tapio Annala ja Minna Kettunen. Musiikista vastaa Kuopion vapaaseurakunnan mieskuoro.

Helluntaiseurakunnan nuorisotilat

• Klo 19.15 nuortenilta
    Nuortenillassa mukana Tuomo Lahtinen.

Lauantaina 21.9.

• Klo 9.30 aamukahvit
  • Klo 10.00 Hannu Vuorisen raamattuopetus. Lastenhoito.
  • Klo 11.30 lounas
  • Klo 12.30 päivätilaisuudessa Pauli ja Eila Kärki sekä Jouko Koistinen
  • Klo 14.00 kahvit

Kaikkien Pyhien kirkko

• Klo 15.00 Kiitosakatistos, isä Andreas Larikka ja kanttori Kaisa Salo
  • Klo 16.00 ristisaatto ortodoksiselta kirkolta luterilaiselle kirkolle

• Klo 17.00 Kristiina Braskin ja Alavan kirkkokuoron konsertti

• Klo 18.15 iltapala
  • Klo 19.00 runon ja musiikin illassa lauluryhmät ortodoksiselta kirkolta, helluntaiseurakunnalta ja vapaaseurakunnalta. Lyhyitä puheenvuoroja ja runoja. Juontaa Teuvo Tikkanen.

Sunnuntaina 22.9.

• Klo 10.00 yhteiskristillinen sanajumalanpalvelus. Puhe Teuvo Tikkanen, Pekka Tikkanen, Andreas Larikka ja Ville Hassinen.

• Klo 11.15 lounas
  • Klo 12.00 seurat. Seuroissa puhuvat Esko Nissinen, Helvi Lahtinen ja Esko Somero.

• Klo 18.00 Sanan ja Rukouksen illassa Helvi Lahtinen, Maire Lyytinen ja Jouko Kauhanen. Juontavat Marielse Pelkonen ja Raimo Haverinen. Yhteyspäivien päätössanat Lauri Jäntti.

Pääpuhujana on Kirkkokunnanjohtaja, pastori Hannu Vuorinen: Vapaakirkon kirkkokunnanjohtajana vuodesta 2009 lähtien. Sitä ennen seurakuntatyössä Turun vapaaseurakunnassa 1981-2008, josta viimeiset18 vuotta seurakunnanjohtajana. Vapaakirkon pastorin tutkinto suoritettu Suomen teologisessa opistossa ja sitä ennen opintoja Yhdysvalloissa. Hän toimi myös jonkin aikaa siirtolaistyössä Kanadassa ja USA:ssa. Asuu Raisiossa vaimonsa Marjon kanssa. Heillä on kaksi aikuista tytärtä ja yksi lapsenlapsi. Hannu tunnetaan Raamatun opettajana ja julistajana, joka tahtoo korostaa Jumalan sanan merkitystä kaikille kristityille. Niin sydämeltään kuin toimessaankin hän on myös kristittyjen yhteyden ja yhteistyön vankkumaton kannattaja.

Yhteyspäivien 2018 puheiden taltioinnit on kuunneltavissa täältä ►