Seurakunnan toiminta koronapandemian aikana

(Päivitetty 24.5.2022)

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset järjestetään normaalisti ja yleisö on niihin tervetullut myös paikanpäälle. Jumalanpalveluksiin voi osallistua myös seurakunnan YouTube –lähetysten kautta. Radio Sandels lähettää, joka sunnuntai klo 10 suorana lähetyksenä jumalapalveluksen yläsavolaisista kirkoista.Kirkolliset toimitukset

Ristiäisistä, rippijuhlista, häistä ja hautajaisista saat lisätietoa oheisista linkeistä. Kirkollisten toimitusten jälkeen vietettävät juhlat ovat yksityistilaisuuksia. Niitä koskevat ohjeet ja mahdolliset määräykset kannattaa tarkistaa kaupungin/kunnan verkkosivuilta.

Seurakunnan kerhot ja muut säännölliset kokoontumiset

Seurakunnan viikkotoiminta jatkuu normaalisti ja terveysturvallisuudesta huolehtien. Ennen kokoontumiseen lähtemistä kannattaa vielä kurkata onko omassa kokoontumisessa muutoksia. Mikäli kokoontumisen osallistujamäärää on rajoitettu, tapahtuma peruttu tai järjestelyissä on tulijoille muuta huomionarvoista tiedotettavaa, niin ilmoitamme siitä tapahtumakalenterissa ja kirkollisissa ilmoituksissa. Huomaathan, että muutoksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Jos oma osallistuminen mietityttää tai olet epätietoinen kokoontumisen toteutumisesta, niin ota matalalla kynnyksellä yhteys ohjaajaan. Kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot löydät tästä.

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri sekä Hautauspalvelut, Hallinnon toimisto

• Toimisto ja puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-13 ajalla 16.5.-31.8.2022.
  • Hyödynnäthän verkko- ja puhelinasiointia aina kun mahdollista.

Seurakunnan kaikessa toiminnassa noudatetaan tartuntatautilain mukaisia yleisiä hygieniavaatimuksia

• asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
  • asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet
  • tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan
  • asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen on mahdollista. Mahdolliset asiakaspaikat sijoitetaan riittävän etäälle toisistaan.

diakonissa
diakonissa