Isoskoulutus- ja kerhonohjaajakoulutus eli ISKO

Ajankohtaista:

Ensi kesän leirien isosvalinnat on tehty. Kiitos kaikille hakijoille ja mukavaa leirikesää!

ISKO-projektipäiväkirjoja pyydetään palauttamaan Meijulle mahdollisimman pian. ISKO-projektien erillinen todistus toimitetaan postitse kesän- ja syksyn mittaan.

Seuraava isoskoulutus eli ISKO alkaa 4.9.2019 Väärnissä klo 15.30-19.30. Isoskoulutuksen infokirjeet lähetetään postitse niille, jotka ovat intensiivijaksolla kirjanneet nimensä isoskoulutuksesta kiinnostuneitten listaan. Jos et ole kirjoittanut nimeäsi listaan ja haluat isoskoulutuskirjeen, niin laita viestiä Meijulle!

Tulevat tapahtumat:

ISKO-ALOITUS Väärnissä ke 4.9. klo 15.30-19.30

ISKO-kouluttautuvan materiaalit

Tästä löydät tärkeitä linkkejä liittyen vuoden 2019-2020 ISKO-koulutukseen. Tulevien tapahtumien info-, retki- ja leirikirjeet julkaistaan tässä noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Seuraava materiaali julkaistaan elokuussa 2019.

ISKO-koulutuksen korvaustehtävät

Oletko ollut poissa yhteisistä kokoontumisista tai leiriltä? Täältä löydät korvaustehtävät. Tulosta ja palauta ohjeen mukaan.

Seuraava materiaali julkaistaan syyskuussa 2019.

 

Vanhan isosen materiaalit

Tästä löydät vanhan isosen osallistujakortit sekä tapahtumien retki- ja leirikirjeet. Materiaalit julkaistaan viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Alle 18v vanha isonen: tulosta osallistujakortti itsellesi reissuun tai leirille! Ilmoita osallistumisestasi Meijulle!

Seuraava materiaali julkaistaan syyskuussa 2019.

 

Lisätietoa:

Nuorisotyönohjaaja Meiju Saastamoinen

(50% Varpaisjärvi, 50% Lapinlahti) 

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi