Ilmoittautuminen Yö-kirkossa leirille 12.-13.10.2019

Ole hyvä ja ilmoittaudu tällä lomakkeella. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Huomaathan, että leiristä EI LÄHETETÄ erillistä leirikirjettä! Löydät kaikki tarvittavat materiaalit (ml. leirikirje) seurakunnan nettisivuilta. TULOSTA JA PALAUTA OSALLISTUJAKORTTI leirille kaikista alle 18-vuotiaista! Leiri on maksuton.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.