Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Tälle sivulle päivitetään tietoa Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien yhteisestä vuoden 2020-2021 isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta. Välilehden Materiaalit alta löydät retki-/leirikirjeet, osallistujakortin sekä tulostettavan aikataulun. Välilehden Korvaustehtävät alta löydät poissaolojen korvaavat, tulostettavat tehtävät.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuskirjeet on lähetetty kiinnostuneille syyskuussa 2020. Kirjeessä on myös isoskoulutuksen aikataulu sekä osallistujakortti. Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä (aukeaa erillisen organisaation sivulle) 28.10 mennessä. Voit ilmoittautua vielä mukaan, vaikka kiinnostuksesi isosena tai kerhonohjaajana toimimiseen olisi herännyt vasta leirin jälkeen. Ole tarvittaessa yhteydessä Meijuun tai Saaraan.

Aikataulu

Isos- ja kerhonohjaajien kirjeen/aikataulun löydät klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2020-2021. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle. Linkki osallistujakorttiin 2020-2021 tästä (aukeaa PDF-tiedostona).

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta