Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Tälle sivulle päivitetään tietoa Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien yhteisestä vuoden 2021-2022 isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta. Välilehden Materiaalit alta löydät retki-/leirikirjeet, osallistujakortin sekä tulostettavan aikataulun. Välilehden Korvaustehtävät alta löydät poissaolojen korvaavat, tulostettavat tehtävät.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ISKO-koulutukseen alkaa tästä linkistä 25.8.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä (aukeaa uudessa välilehdessä erillisen organisaation sivulle).

Ilmoittaudu ma 6.9. klo 23 mennessä!

Aikataulu

ISKO-koulutuskausi starttaa viikolla 36. Tutustu koko kauden aikatauluun ja koulutuksen sisältöön alla olevista linkeistä:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen kutsukirje 2021-2022 (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

ISKO-koulutuksen aikataulu 2021-2022 (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2021-2022. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä: ISKO-aloitus Varpaisjärvellä ke 8.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntapysäkillä) ja Lapinlahdella to 9.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntatalolla). Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle.

Osallistujakortti 2021-2022 (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

Leiri- ja retkikirjeet

Tähän julkaistaan ISKO-koulutukseen liittyvät leiri- ja retkikirjeet kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Projektit

ISKO-koulutukseen kuuluu nk. projekti, jolloin koulutettava käyttää 7-10 tuntia työpanosta valitsemansa osallistavan seurakunta-projektin piirissä ja täyttää samalla projektipäiväkirjaa. Projektista nuori saa yksilöidyn todistuksen. ISKO-projektitarjonta 2021-2022 julkaistaan ISKO1-leirillä!

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta