Haku Yö kirkossa-leirille isoseksi 12.-13.10.2019

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua isoseksi Yö kirkossa-leiriin Lapinlahden kirkkoon la 12.10. - su 13.10.2019. Leiri järjestetään yhteistyössä Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakunnan kesken. Isoselle maksetaan palkkiota 25e. Suunnittelupalaveri pidetään lauantaina ennen leirin alkua klo 12.00. Tuo verokortti lauantaina! Leirille valitaan yhteensä viisi isosta (VJ+LL).

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.