Sanajumalanpalvelus, rippikoulupäivä ja seurakuntavaalit

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen alkaa seurakuntavaalien äänestys srk-toimistolla ja kaikkien rippikoululaisten rippikoulupäivä srk-talolla ja kirkossa.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Messu, Gideontyön kirkkopyhä

Liturgina Ville Hassinen, saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideon -toiminnan lyhyt esittely.

Alapitkän kirkko

Messu ja kirkkokahvit

Liturgi Ville Hassinen, Saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideontyön lyhyt esittely.

Messu, YV-keräyksen avaus ja luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen

Toimittaa Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Yhteisvastuu-keräyksen avajaiset seurakuntatalolla.