Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

1. sunnuntai loppiaisesta
Joulujakso, loppiaisaika

Kasteen lahja

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Messu, Gideontyön kirkkopyhä

Liturgina Ville Hassinen, saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideon -toiminnan lyhyt esittely.

Alapitkän kirkko

Messu ja kirkkokahvit

Liturgi Ville Hassinen, Saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideontyön lyhyt esittely.

Kummi- ja vauvakirkko, ehtoollinen

Tervetuloa kirkkoon vaikkapa kummin kanssa! Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaiset mukana.