Alapitkän kirkko

Yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkällä. Diakoniatyön Ystäväpiiri toimii yhdessä Vanhustyön keskusliiton kanssa.

Ihmisten yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiiri toimii Alapitkällä. Ystäväpiiri-ryhmiä ohjaavat Vanhustyön keskusliiton koulutuksen saaneet ohjaajat yhdessä piiriläisten kanssa. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan.  Piirissä on monipuolista ohjelmaa ja käydään retkillä. Juodaan kahvit ja tuetaan toisiamme ilossa ja surussa.

Lapinlahden seurakunta

Alapitkän Ystäväpiiri

Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa klo 12 joka toinen tiistai, jos ei ole toisin sovittu

Alapitkän Ystäväpiiri