Kummi- ja vauvakirkko, ehtoollinen

Tervetuloa kirkkoon vaikkapa kummin kanssa! Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaiset mukana.

5. sunnuntai loppiaisesta
Joulujakso, loppiaisaika

Kahdenlainen kylvö

Jeesus kertoo vertauksen kylväjästä, joka kylvää hyvän siemenen peltoonsa. Mutta myös hänen vastustajansa kylvää siemenensä. Kummankin kylvämä siemen kasvattaa oman satonsa, mutta ihminen ei kykene aina arvioimaan, missä kulkee Jumalan ja pahan valtakunnan raja. Vasta Jumala tekee oikean erottelun aikojen lopulla. Uskovien tulee sen tähden antaa Jumalan sanan vaikuttaa. Näin he kestävät toistensa heikkouksia odottaessaan Jumalan korjuuaikaa.

Messu, Gideontyön kirkkopyhä

Liturgina Ville Hassinen, saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideon -toiminnan lyhyt esittely.

Alapitkän kirkko

Messu ja kirkkokahvit

Liturgi Ville Hassinen, Saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideontyön lyhyt esittely.