Kummi- ja vauvakirkko, ehtoollinen

Tervetuloa kirkkoon vaikkapa kummin kanssa! Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Myös rippikoululaiset mukana.

5. sunnuntai loppiaisesta
Joulujakso, loppiaisaika

Kahdenlainen kylvö

Jeesus kertoo vertauksen kylväjästä, joka kylvää hyvän siemenen peltoonsa. Mutta myös hänen vastustajansa kylvää siemenensä. Kummankin kylvämä siemen kasvattaa oman satonsa, mutta ihminen ei kykene aina arvioimaan, missä kulkee Jumalan ja pahan valtakunnan raja. Vasta Jumala tekee oikean erottelun aikojen lopulla. Uskovien tulee sen tähden antaa Jumalan sanan vaikuttaa. Näin he kestävät toistensa heikkouksia odottaessaan Jumalan korjuuaikaa.

Alapitkän kirkko

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Tuhkamessu

toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Katumuksen merkiksi alttarilla otsaan piirretään tuhkaristi. Messussa vietetään myös ehtoollista.