Matkalauluseurat

Seurakuntatalo

Uusheräyksen seurat, lauletaan Siionin Matkalauluja. Puhujina mm. toiminnanjohtaja Eeva Pouke sekä Helvi ja Tuomo Lahtinen sekä maahanmuuttajavieraita. Ennen seuroja n. klo 11.15 on tarjolla keittolounas (vapaaehtoinen maksu).

Uusheräys on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon herätysliike. Julistamme Kristusta ja kutsumme ihmisiä elämään yhteydessä kolmiyhteiseen Jumalaan. Korostamme Raamattua Jumalan sanana ja teemme lähetystyötä kaikkialla maailmassa. Haluamme tarjota hengellisen kodin, jossa on hyvä kasvaa kristittynä.

Lapinlahdella on vietetty Uusheräyksen valtakunnallisia Kesäseuroja vuonna 2012 ja vietetään jälleen vuonna 2021.

Tervetuloa mukaan ystäväjoukkoon!

Väisälänmäen Karjamajakahvila, Väisälänmäentie 155

Helluntain Siioninvirsiseurat

Tervetuloa helluntai-illan kesäisiin seuroihin Väisälänmäelle! 4H-yhdistys järjestää maksullisen kahvitarjoilun.

Siioninvirsiseurat

Tervetuloa laulamaan ja hiljentymään!