Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Liturgi Lauri Jäntti, saarnaa Uusheräyksen toiminnanjohtaja Eeva Pouke. Messun jälkeen lounas ja Matkalauluseurat srk-talolla.

3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima)
Pääsiäisjakso, paastonaikaa edeltävät sunnuntait

Ansaitsematon armo

Päivän latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen.

Päivän evankeliumiteksteissä muistutetaan, että Jumalan armoa ei ansaita. Hänen hyvyytensä on sama kaikkia kohtaan.

Messu, Gideontyön kirkkopyhä

Liturgina Ville Hassinen, saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideon -toiminnan lyhyt esittely.

Alapitkän kirkko

Messu ja kirkkokahvit

Liturgi Ville Hassinen, Saarnaa Tuomo Lahtinen, kanttori Heini Heide. Gideontyön lyhyt esittely.

Messu, YV-keräyksen avaus ja luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen

Toimittaa Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Yhteisvastuu-keräyksen avajaiset seurakuntatalolla.