Konfirmaatiomessu

Päiväkouluryhmän konfirmaatiomessun toimittaa Ville Hassinen. Kanttorina on Heini Heide.

1. paastonajan sunnuntai (Invocavit)
Pääsiäisjakso, paastonaika

Jeesus, kiusausten voittaja

Päivän latinankielinen nimi invocavit (= hän huutaa minua) tulee tämän sunnuntain antifonin alusta (Ps. 91: 15).

Ensimmäisen paastonajan sunnuntain keskeinen aihe on kertomus Jeesuksen kiusaamisesta autiomaassa. Häntä houkuteltiin pettämään kutsumuksensa, mutta hän voitti kiusaukset. Kiusaaja ei jätä rauhaan ketään nykypäivänkään ihmistä, mutta apumme on Kristus, kiusausten voittaja.

Pääsiäisen juhlamessu

Pääsiäispäivän riemullinen ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen., kanttorina Heini Heide ja mukana kirkkokuoro. Tervetuloa iloitsemaan ylösnousemuksesta! Messun jälkeen pääsiäiskahvit kirkossa.

Messu

Toisen pääsiäispäivän messu. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide