Alapitkän kirkko

Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu joka toinen tiistai klo 12 Alapitkän kirkossa, jos ei ole toisin sovittu

Ihmisten yksinäisyyttä lievittävä Ystäväpiiri toimii Alapitkällä. Ystäväpiiri-ryhmiä ohjaavat Vanhustyön keskusliiton koulutuksen saaneet ohjaajat yhdessä piiriläisten kanssa. Ystäväpiiriläisten toiveita kuunnellaan.  Piirissä on monipuolista ohjelmaa ja käydään retkillä. Juodaan kahvit ja tuetaan toisiamme ilossa ja surussa.

diakonissa

Päivystysaika diakoniatoimistossa torstaisin klo 9-11 muutoin tavoitettavissa puhelimitse.

Alapitkän Ystäväpiiri

Alapitkän Ystäväpiiri kokoontuu Alapitkän kirkossa klo 12 joka toinen tiistai, jos ei ole toisin sovittu