Messu ja kirkkokahvit

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Lopuksi juodaan vapaaehtoisten keittämät kirkkokahvit kirkossa.

4. paastonajan sunnuntai (Laetare)
Pääsiäisjakso, paastonaika

Elämän leipä

Vanhan antifonitekstin alkusanasta (Jes. 66: 10) saatu nimitys laetare (= iloitkaa) ilmaisee, että tämä sunnuntai on eräänlainen levähdyspaikka, virvoittava keidas paastonajan erämaavaelluksella.

Tätä pyhää on sanottu puolipaastosunnuntaiksi, sillä se sijaitsee keskellä paastonaikaa. Toinen nimitys on leipäsunnuntai, koska päivän tekstit puhuvat viidentuhannen ruokkimisesta ja ihmisten tarvitsemasta hengellisestä ravinnosta. Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville. Sisällöltään tämä sunnuntai sivuaa kiirastorstain aihepiiriä.

Rauhanyhdistyksen seurat

Järj. Iisalmen rauhanyhdistys

Messu

Toisen pääsiäispäivän messu. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.

Ylösnousemus - raamattutunti

Suomen Raamattuopiston piirilähetti Heikki Juntunen Iisalmesta pitää raamattutunnin. Mukana myös Gideon-veljiä. Kahvitarjoilu.