Rauhanviejä, rauhantuoja -pääsiäisnäytelmä

Rauhanviejä, rauhantuoja -pääsiäisnäytelmä Lapinlahden kirkko

Tule kokemaan pääsiäisen tapahtumat näytelmän muodossa!

Uusi pääsiäisnäytelmä kertoo tapahtumat palmusunnuntaista pääsiäiseen ja hyödyntää Lapinlahden upean kirkkotilan tuomia mahdollisuuksia. Kanttori Heini Heiden uruista loihtimat äänet ja yksinlaulu tuo näytelmään mielenkiintoisen lisän. Yleisökin pääsee ääneen esilaulajien kanssa yhteisesti laulettujen virsien ja laulujen kautta. Pääsiäisnäytelmän "Rauhanviejä, rauhantuoja" on käsikirjoittanut ja ohjannut kirjailija Minna Kettunen.

Näytöksiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 5€ ja sisältää yhteislaulujen sanat. Käsiohjelmien tuotto Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

On syytä huomioida, että näytelmän valo- ja ääniefektit voivat olla liian voimakkaita alle kouluikäisille lapsille.

seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut

työsuojeluvaltuutettu

Messu

Toisen pääsiäispäivän messu. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide. Kirkkokahvit kirkossa.

Ylösnousemus - raamattutunti

Suomen Raamattuopiston piirilähetti Heikki Juntunen Iisalmesta pitää raamattutunnin. Mukana myös Gideon-veljiä. Kahvitarjoilu.