Pääsiäisen juhlamessu

Pääsiäispäivän riemullinen ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen. Tervetuloa iloitsemaan ylösnousemuksesta! Messun jälkeen pääsiäiskahvit kirkossa.

Pääsiäispäivä
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Marianpäivän Messu

Portaanpään opistolaispäivä. Messun toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina Heini Heide.

Alapitkän kirkko

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Messu, Herättäjän päivä

Herättäjän päivä. Saarnaa aluesihteeri Simo Korkalainen, liturgina Lauri Jäntti. Kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat messun jälkeen seurakuntatalolla.