Pääsiäisen juhlamessu

Pääsiäispäivän riemullinen ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen., kanttorina Heini Heide ja mukana kirkkokuoro. Tervetuloa iloitsemaan ylösnousemuksesta! Messun jälkeen pääsiäiskahvit kirkossa.

Pääsiäispäivä
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Helatorstain messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kahvit kirkossa.

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

Helluntain messu

Kansanlähetyksen kirkkopyhä. Saarnaa Heikki Huttunen, liturgi Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Messun jälkeen kirkossa kirkkokahvit ja lähetystyö kuulumisia. Anne Tuovinen kertoo kuvin ja sanoin Kansanlähetyksen SAT-7 TV- ja radiotyöstä sekä Etiopian kummilapsityöstä.