Ylösnousemus - raamattutunti

Seurakuntatalo

Suomen Raamattuopiston piirilähetti Heikki Juntunen Iisalmesta pitää raamattutunnin. Mukana myös Gideon-veljiä. Kahvitarjoilu.

Suomen Raamattuopiston Säätiö on Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen sitoutuva itsenäinen kristillinen järjestö, jonka tarkoitus on julistaa evankeliumia, opettaa Raamattua, tarjota ihmisille hengellinen koti ja tukea lähetystyötä.

Raamattuopiston keskuspaikassa Kauniaisissa toimii kristillinen kansanopisto, missä järjestetään pitkiä ja lyhyitä raamattukursseja sekä muuta koulutusta ja tapahtumia.

Raamattuopisto järjestää yhdessä luterilaisten seurakuntien kanssa toimintaa eri puolilla Suomea. Vuokatissa ja Oulussa järjestöllä on kristilliset loma- ja kurssikeskukset.

Raamattuopiston kustannusliike Perussanoma julkaisee kirjallisuutta sekä Elämä- ja Perusta-lehtiä. Raamattuopiston ystävien yhdyssiteenä toimii Suomen Raamattuopiston Ystävät ry ja sen jäsenlehti Ystäväviesti.

sro.fi

Palmusunnuntain messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Heini Heide

Rauhanviejä, rauhantuoja -pääsiäisnäytelmä

Tule kokemaan pääsiäisen tapahtumat musiikkinäytelmän muodossa!

Rauhanviejä, rauhantuoja -pääsiäisnäytelmä

Tule kokemaan pääsiäisen tapahtumat musiikkinäytelmän muodossa!