Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Suomen Punaisen Ristin Lapinlahden osasto tarjoaa jumalanpalveluksen äitienpäiväkahvit kirkossa.

3. sunnuntai pääsiäisestä (Jubilate)
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Jumalan kansan koti-ikävä

Päivän antifonin alusta (Ps. 66:1) saatu nimitys jubilate (= riemuitkaa) muistuttaa pääsiäisajan luonteesta. Seurakunta juhlii iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suuntaa katseensa uuteen elämään taivaassa, minne Jeesus on mennyt valmistamaan omilleen sijaa. Kristityt odottavat ”ikävöiden sitä kaupunkia, joka tulee” (Hepr. 13:14). Jeesuksen ylösnousemus on jo nyt tehnyt heidät uusiksi luomuksiksi. Kun Kristus palaa takaisin, heistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia.

Marianpäivän Messu

Portaanpään opistolaispäivä. Messun toimittaa Lauri Jäntti. Kanttorina Heini Heide.

Alapitkän kirkko

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.