Perhekirkko, kouluunlähtevien siunaus

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide

Perhe, Jumalan luomislahja

Jokin touko-marraskuun sunnuntai omistetaan erityisesti perheeseen liittyville kysymyksille.

Perheen perustana on Jumalan luomisjärjestykseen pohjautuva liitto miehen ja naisen välillä. Avioliittoon kuuluu rakkaus, yhteys, uskollisuus ja keskinäinen kunnioitus. Turvallinen koti antaa hyvän kasvupohjan uudellekin sukupolvelle. Tämä sunnuntai antaa mahdollisuuden pohtia myös lapsen asemaa perheessä ja seurakunnassa, yhteiskunnassa ja maailmassa, samoin sukupolvien keskinäistä vuorovaikutusta, joka on tärkeä lapsen tasapainoiselle kehitykselle.

Perheen sunnuntai ohjaa ajattelemaan myös yleisesti yhteisön merkitystä ihmiselle. Seurakuntaa verrataan Uudessa testamentissa kotiin ja perheeseen. Jumalanpalvelus on Jumalan perheväen juhla.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Pitkäperjantain koruton jumalanpalvelus. Urut vaikenevat. Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kvartetti laulaa.

Toimittaa Ville Hassinen.