Helatorstain messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide. Kahvit kirkossa.

Helatorstai
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Arkipäivinä (31.5.-1.6.2019) käytetään 5. sunnuntain pääsiäisestä (Rukoussunnuntai, Rogate) aineistoa.

Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Kolehti kerätään Lapinlahden kirkkomusiikkiyhdistykselle.

Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide.

Messu

Lapinlahden hengitysyhdistyksen 60 -v. kirkkopyhä. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Heini Heide. Hengitysyhdistyksen juhlat jatkuvat messun jälkeen Jussinpihassa, jossa myös kahvitarjoilu.