Gospel rhythm revue

Gospel rhythm revue Lapinlahden kirkko

Jarkka Rissanen - g, voc Dave Forestfield - g, voc Petteri Soininen - b Jaakko Pöyhönen - dr

Sekä USA:ssa että Suomessa palkittu Dave Forestfield ja Suomen arvostetuimpiin kitaristeihin lukeutuva Jarkka Rissanen julkaisivat menestystä saaneen yhteislevynsä Songs Our Mama Taught Us kesällä 2015. Levyllä Rissanen ja Forestfield lähestyvät afroamerikkalaista perinnegospelia rouhean sähkökitaravetoisen rock'n'rollin näkökulmasta. Gospel-projekti saa jatkoa uuden levyn Everyone - Equal  ilmestyessä tänä keväänä.

Konsertin runko koostuu kahden yhteislevyn kappaleista, jota höystetään muutamilla artistien soololevyjen kappaleilla.

Lämpimästi tervetuloa!
Vapaa pääsy, ohjelma x euroa

Lapinlahden seurakunta

vs. kanttori

Tehtävässä 12.7.2019 saakka. Viikkovapailla pääsääntöisesti ma–ti.

Oh Lord, what a morning

Negrospirituaaleja Anna Antikaisen johtaman Puijon kamarikuoron ja solisti Anni Rissasen tulkitsemina