Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Anni Rissanen. Mukana rippikoululaisia. Kahvit kirkossa.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Kutsu Jumalan valtakuntaan

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden.

Kolehti kerätään Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta

Väärnin leirikeskus

Kansanlaulukirkko ja lettukahvit

Kansanlaulukirkossa lauletaan tuttuihin kansanlauluihin sanoitettuja hengellisiä lauluja. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Tomi Pirskanen ja kanttorina on Heini Heide. Huom! Tänään ei ole jumalanpalvelusta kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Liturgian ja konfirmaation toimittaa Lauri Jäntti. Saarnaa kesäteologi Tomi Pirskanen. Kanttorina Heini Heide