Messu

Toimittaa Ville Hassinen, kanttori Heini Heide.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Armahtakaa!

Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Kolehti kerätään Valtakunnallisen elintarvikejakelun koordinoinnin sekä seurakuntien ruokapankkitoiminnan turvaamiseksi ja tehostamiseksi Kirkkopalveluiden kautta.

Väärnin leirikeskus

Kansanlaulukirkko ja lettukahvit

Kansanlaulukirkossa lauletaan tuttuihin kansanlauluihin sanoitettuja hengellisiä lauluja. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Tomi Pirskanen ja kanttorina on Heini Heide. Huom! Tänään ei ole jumalanpalvelusta kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Liturgian ja konfirmaation toimittaa Lauri Jäntti. Saarnaa kesäteologi Tomi Pirskanen. Kanttorina Heini Heide

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Anni Rissanen. Mukana rippikoululaisia. Kahvit kirkossa.