Toimittaa rovasti Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Rakkauden laki

Kristus tuli täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt, ei kumoamaan niitä. Siksi myös kristityn on noudatettava rakkauden lakia, vieläpä paremmin kuin lainopettajien ja fariseusten. Pyrkiessään tähän kristitty on valmis luopumaan jopa omista oikeuksistaan lähimmäistensä hyväksi ja osoittamaan rakkautta myös vihamiehilleen.

Kolehti kerätään Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.

seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut

työsuojeluvaltuutettu

Toimittaa Lauri Jäntti.

Yhteiskristillinen sanajumalanpalvelus

Lapinlahden Yhteyspäivien jumalanpalvelus. Liturgina Lauri Jäntti ja puhujina neljän kirkkokunnan pastorit: Ville Hassinen (ev-lut), Andreas Larikka (ort), Teuvo Tikkanen (helluntaisrk) ja Pekka Tikkanen (vapaasrk). Lapinlahden kirkkokuoro ja Iisalmen ortodoksinen kuoro.

Toimittaa Ville Hassinen