Toimittaa rovasti Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide.

Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Rakkauden laki

Kristus tuli täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt, ei kumoamaan niitä. Siksi myös kristityn on noudatettava rakkauden lakia, vieläpä paremmin kuin lainopettajien ja fariseusten. Pyrkiessään tähän kristitty on valmis luopumaan jopa omista oikeuksistaan lähimmäistensä hyväksi ja osoittamaan rakkautta myös vihamiehilleen.

Kolehti kerätään Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävien kautta.

seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut

työsuojeluvaltuutettu

Väärnin leirikeskus

Kansanlaulukirkko ja lettukahvit

Kansanlaulukirkossa lauletaan tuttuihin kansanlauluihin sanoitettuja hengellisiä lauluja. Jumalanpalveluksen toimittaa kesäteologi Tomi Pirskanen ja kanttorina on Heini Heide. Huom! Tänään ei ole jumalanpalvelusta kirkossa.

Konfirmaatiomessu

Liturgian ja konfirmaation toimittaa Lauri Jäntti. Saarnaa kesäteologi Tomi Pirskanen. Kanttorina Heini Heide

Messu

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttori Anni Rissanen. Mukana rippikoululaisia. Kahvit kirkossa.